Thermana Laško

3. in 4. junij 2020

Kongresni center Thermana Laško

O dnevih varstvoslovja

Dnevi varstvoslovja so osrednja nacionalna konferenca s področja varnosti. Srečanje je namenjeno vsem strokovnjakom, ki se v slovenski policiji, na ministrstvih za notranje zadeve, obrambo ali pravosodje, v carini in v ostalih delih državne uprave, v zasebno-varnostnih in detektivskih agencijah, v lokalnih skupnostih ali v gospodarskih družbah kakorkoli ukvarjajo z vprašanji varnosti, varovanja, skratka z vsebinami, ki spadajo v okvir varstvoslovja. Dnevi varstvoslovja so tudi čas za srečanje diplomantov Fakultete za varnostne vede.

Cilj konference je predstaviti najnovejša varstvoslovna spoznanja in raziskovalne ugotovitve, primere dobre prakse ter primere uspešnih prenosov znanj v prakso, omogočiti neposreden stik med teoretiki in praktiki ter pospešiti razgrinjanje in reševanje aktualnih problemov na področju varstvoslovja.

Lokacija Kongresni center Thermana laško

Namestitev

Udeleženci konference si namestitev v Laškem urejajo sami.

Za udeležence konference hotel Thermana Park Laško nudi posebno ponudbo. Cena nočitve z zajtrkom znaša 79,10 € na osebo na dan v dvoposteljni sobi oz. 100,10 € na osebo na dan v enoposteljni sobi.

Udeleženci si namestitev urejajo na Rezervacije: 03 4232 100 ali info@thermana.si Ob rezervaciji navedejo datum in naziv dogodka Dnevi varstvoslovja in pridobijo ustrezen popust.

Pomembni datumi

20. 3. 2020


Rok za oddajo povzetka

20. 4. 2020


Rok za povratne informacije avtorjem

4. 5. 2020


Končni rok za prijavo

3.-4. 6. 2020


Dnevi varstvoslovja

Kotizacijainprijava

Kotizacija zajema dvodnevno udeležbo na konferenci, gradiva za udeležence, večerjo prvi dan konference, kavo med odmori ter ostale družabne dogodke. Kotizacija ne zajema stroškov nočitve, ki si jo udeleženci uredijo sami.

100 EUR


Splošna kotizacija

50 EUR


Študenti FVV 3. stopnje in člani Alumni FVV

30 EUR


Študenti FVV 1. in 2. stopnje

Kotizacijo nakažite na transakcijski račun FVV št. 01100-6000006231. Navedite sklic na številko 6002 in namen Dnevi varstvoslovja 2020. Kotizacijo je potrebno poravnati do 4. maja 2020 ali pa do tega dne poslati naročilnico. Računi bodo izstavljeni po konferenci.