Konferenca

Informacijska varnost

Zaupanje v človeka in tehnologijo

5. november 2021 \ on-line

Facebook Twitter

O konferenci

Konferenca »Informacijska varnost: Zaupanje v človeka in tehnologijo« 2021 vzpostavlja platformo za dialog med uporabniki, raziskovalci, državnimi organi in gospodarstvom o problematiki in rešitvah informacijske varnosti. Združevanje raziskovalne in gospodarske sfere je eden glavnih ciljev konference. Skozi zgodovino te konference se je pokazalo, da je tovrsten način edinstvena priložnost, kjer lahko raziskovalne rezultate kritično ovrednotimo skozi pogled realnega sektorja, kjer ni prostora za kritične napake. Kot vedno pa je glavna tema in nit dogodka kibernetska varnost in z njo povezane teme.

Program

Povezave za dostop do obeh sekcij konference.

Sekcija 1- Konferenca informacijska varnost: Zaupanje v človeka in tehnologijo - https://vimeo.com/641139965/2312be93a5

Sekcija 2- Konferenca informacijska varnost: Zaupanje v človeka in tehnologijo - https://vimeo.com/641143760/22176e8d8b

Predlagamo, da se na dogodek povežete že pred začetkom konference.

Aktivno sodelujte na dogodku in predavateljem zastavljajte vprašanja ter seveda klepetajte med seboj. Povežite se na Vimeo klepetalnico. Klepetalnica je dostopna na istih povezavah kot dostop do sekcij (povezave zgoraj).

Navodila za klepetalnico:

If the event’s producer enabled chat, you will see a chat window to the right of the video player. If you are logged into a Vimeo account, you will automatically be logged into the chat and can start posting messages.

If you are not logged in and you wish to participate, you will need to enter your name and accept Vimeo’s Terms and Conditions and Privacy Policy before selecting Join.

Avtorji

Avtorji prispevkov naj pošljejo povzetke prispevkov v dolžini do 250 besed. Pripravljeni naj bodo v slovenskem jeziku. Avtorji naj do 10. septembra 2021 pošljejo povzetke prispevkov z naslovom in ključnimi besedami na e-poštni naslov: blaz.markelj@fvv.uni-mb.si.

Kotizacija

Udeležba na konferenci je brezplačna, potrebna pa je predhodna prijava.

Organizacijski odbor

Vodja organizacijskega in programskega odbora:
doc. dr. Blaž Markelj

Člani organizacijskega odbora:

Mag. Miha Ozimek
Ida Majerle
Suzana Kužnik
prof. dr. Bojan Dobovšek
mag. Brane Ažman
Tina Štrakl
Aleksander Podlogar