Pravno obvestilo

Fakulteta za varnostne vede spoštuje vašo zasebnost in se zavezuje, da bo osebne podatke, pridobljene prek spletnega informacijskega sistema Fakultete za varnostne vede, skrbno varoval in jih brez vaše privolitve ne bo posredoval tretji osebi oziroma jih uporabil v druge namene. Ker obstajajo v spletnem informacijskem sistemu Fakultete za varnostne vede določene povezave na druge, zunanje spletne strani, ki niso neposredno vezane na podjetje, ne prevzemamo nobene odgovornosti za zaščito podatkov na teh spletnih straneh.

Fakulteta za varnostne vede se zavezuje, da bo po svojih najboljših možnih močeh varoval podatke in zasebnost obiskovalcev spletnih strani Fakultete za varnostne vede.

Da bi preprečili nepooblaščen dostop do pridobljenih podatkov ali njihovo razkritje, ohranili natančnost osebnih podatkov in zagotovili njihovo ustrezno uporabo, uporabljamo ustrezne tehnične in organizacijske postopke za zavarovanje podatkov, ki jih zbiramo. Fakulteta za varnostne vede ne more izključiti morebitne zlorabe podatkov, saj je internet navkljub varnostnim ukrepom in varnostnim komunikacijskim protokolom nepredvidljiv medij.

 

Novice & Dogodki

16.7.2018

Dejavnoost predavateljev FVV

12.7.2018

 Katedra za kriminalistiko Fakultete ...

27.6.2018

Poletni delovni čas knjižnice

26.6.2018

Javni razpis za sofinanciranje doktorskega študija študentov Univerze v ...

6.6.2018

Oglejte si fotografije z otvoritve.

25.4.2018

Cilj posveta je bil opozoriti na nevarnosti ponarejenih zdravil, njihove zakonodajne vidike, ...

4.4.2018

dr. Jaroš Britovšek

3.4.2018

Razpisno besedilo s splošnimi določili in predvidenim številom vpisnih mest je ...

12.3.2018

Liverpool John Moores University

7.3.2018

Dejavnost predavateljev FVV

RSS

Bodite redno obveščeni o novostih in spremembah!

[ RSS - izberite svoj kanal ]