Delavnica: Rojeni smo za srečo in uspeh – kako premagati ovire na poti


Opis delavnice:

Včasih se zdi življenje nepravično, kajne? Zgodijo se situacije, ki jih res nismo želeli. Kako jih sprejmete? Se vam zdi življenje nefer? Se sprašujete, zakaj se to dogaja ravno vam? Vas te situacije ovirajo, da bi živeli srečno in uspešno?

Kaj pa, če je v vsem tem nek smisel in namen? Kaj, če je ta situacija samo grdo zapakirano darilo? Ste ga zavrgli, še preden bi ga odvili? Škoda. Potem nikoli ne boste izvedeli, kaj ste zamudili…

Tudi Saški Klemenčič se je zdelo življenje krivično, ko je pri 3 letih izgubila oko in še kasneje, ko je zbolela za atopijskim dermatitisom. »Imela sem občutek, da se je moje življenje končalo, še preden se je pričelo. Zdelo se mi je, da mi je bilo odvzeto vse, kar mi največ pomeni: normalno življenje. Bilo me je na smrt strah, kako bom živela in koliko bom sploh imela od življenja. Takrat so zdravniki rekli mojim staršem: »Možna sta dva scenarija: ali bo zelo uspešna ali pa ne sposobna opravljati redne šole.«« Saška je danes dipl. pedagoginja in mag. andragogike, predavateljica, NLP coaching-a, ter podjetnica. Ima srečno partnerstvo. Dela to, kar jo veseli in izpolnjuje.

Saška Klemenčič danes pravi:

»Živim normalno življenje, dobro se počutim v svoji koži, zadovoljna sem. Moja drugačnost mi je pomagala, da sem bolj senzitivna, razmišljujoča, da vidim stvari še iz drugega zornega kota. Ni bilo vedno enostavno, a sem preveč ljubila življenje, da bi se predala. Razvila sem sposobnosti, ki jih drugače ne bi. Naučila sem se soočati s težavnimi situacijami, prilagajati se, iskati rešitve. Našla sem svojo vrednost. Zgradila sem prijazen odnos do sebe. Predvsem pa me osrečuje dejstvo, da sama kreiram svoje življenje.«

Svojo zgodbo in izkušnje bo z nami delila v torek, 17. maja 2022 med 16. in 18. uro. Dogodek bo potekal preko aplikacije Zoom.

Prijave na delavnico zbiramo do petka, 13. 5. 2022 Klikni na PRIJAVA.

Podrobnejša vsebina delavnice:

  • Moje življenje je to, kar si pripovedujem – kakšna je moja zgodba?
  • Kje se skriva sreča? Je res namenjena tudi meni?
  • Kaj je zame uspeh? Kakšne so moje možnosti za uspešno življenje kljub oviram, ki jih imam?
  • Grenko slovo od iluzije popolnosti je 1. korak k svobodi
  • Sprejemanje sebe in svoje situacije – misija JE mogoče
  • Kako obrnemo ovire v priložnosti in stopimo iz vloge žrtve v vlogo kreatorja svojega življenja?
  • Vse ima svoj smisel in namen; vse, kar potrebuješ za srečo in uspeh, že imaš
  • Tvoj dar je tvoja odgovornost – svet čaka nate