Alumni srečanje 2016

Na Fakulteti za varnostne vede je Alumni FVV v sodelovanju s Študentskim svetom FVV in Društvom študentov FVV v četrtek, 3. 3. 2016, uspešno izvedel okroglo mizo z naslovom Uspešni diplomanti varstvoslovja. Na okrogli mizi so sodelovali zelo zanimivi gostje, ki so naši uspešni diplomanti bodisi na dodiplomskem ali na podiplomskem študiju:

  • pred. dr. Miha Dvojmoč, predavatelj za varnostne vede, detektiv;
  • Roman Fortuna, mag., vodja občinskih redarjev Mestne občine Ljubljana;
  • Vesna Lovrec, dipl. var. (VS), novinarka časnika Večer;
  • Sara Trstenjak, mag. var., profesorica programa tehnik varovanja.

Razgovor z gosti je vodila doc. dr. Katja Eman.

Vse zbrane je nagovoril tudi izr. prof. dr. Andrej Sotlar, dekan FVV, ki je predstavil novosti in načrte na FVV, vključno z bližajočo se prenovo stavbe fakultete. Dogodka se zaradi drugih obveznosti žal ni mogel udeležiti predsednik Alumni FVV, zasl. prof. dr. Peter Umek, je pa vseeno v kratkem govoru, ki ga je v njegovem imenu prebrala doc. dr. Katja Eman, pozdravil vse sodelujoče.

Da je bil dogodek še toliko bolj zanimiv, smo vsem članom Alumni FVV in študentom omogočili, da so na laserskem strelišču v kletnih prostorih FVV lahko preizkusili svoje strelske sposobnosti. Bojan Zorec, spec., jim je predstavil možnosti uporabe laserskega sistema s kratkocevnim in dolgocevnim orožjem v trenažnih procesih izobraževanja in kasnejše uporabe v praksi.

Zaključku dogodka je sledilo prijetno druženje ob sladkem prigrizku in pijači. Vsem sodelujočim in udeležencem dogodka se zahvaljujemo za prijetno druženje in upamo, da se kmalu ponovno vidimo!

Alumni FVV

Fotografije

Podrobnosti
  • Fakulteta za varnostne vede
    Kotnikova 8
    1000 Ljubljana
  • 03. 03. 2016