Central European Cybersecurity Conference

Fakulteta za varnostne vede Univerze v Mariboru 15. in 16. novembra 2018 organizira mednarodno konferenco s področja kibernetske varnosti.

Ozaveščanje in poznavanje omenjene tematike je v današnjem svetu nujno. Kibernetska varnost je tema, ki je zasidrana v način življenja slehernega posameznika in organizacije. S tem namenom bo konferenca združila znanja in mnenja strokovnjakov z različnih področij kibernetske varnosti, prikazala učinke ustrezne ravni kibernetske varnosti na delovanje organizacij, delo posameznikov in spoznavanje z grožnjami v kibernetskem prostoru.

Konferenca je namenjena vsem zainteresiranim, s poudarkom na strokovnjakih iz gospodarstva, javne uprave in posameznikih, ki se srečujejo z vprašanji širšega področja kibernetske varnosti. Na konferenci bodo sodelovali raziskovalci iz EU in širšega prostora (Avstrija, Belgija, Hrvaška, Iran, Luksemburg, Namibija, Nemčija, Pakistan, Poljska, Romunija, Slovaška, Slovenija, Švedska). Vabljeni predavanji bosta izvedla svetovno priznana znanstvenika na področju kibernetske varnosti dr. Béla Genge z naslovom Engineering edge security for the protection of critical infrastructures in  dr. Christian Hummert z naslovom Car2Infrastructure security.

Več o konferenci in možnosti prijave najdete na spletni strani konference.

Pohitite s prijavo. Znižana kotizacija na voljo samo do 30.9.2018.

Podrobnosti