Informativni dnevi 2019


Na Fakulteti za varnostne vede Univerze v Mariboru v Ljubljani na Kotnikovi 8, bomo organizirali informativni dan v petek, 15. februarja 2019 ob 10.00 in 15.00 in v soboto, 16. februarja 2019 ob 10.00. Kandidate, ki nas bodo obiskali bomo podrobneje seznanili z vpisnimi pogoji, možnostmi in pogoji študija, z možnostmi zaposlovanja in nadaljevanja izobraževanja ter z drugimi informacijami, ki so pomembne za odločanje o študiju.

Poleg študijskih programov bomo predstavili tudi študijski proces, program Erasmus+ in možnosti mobilnosti študentov na partnerskih institucijah v tujini. Izvedli bomo tudi praktični prikaz usposabljanja v okviru učnega procesa s prikazom vaje z uporabo kriminalističnega kovčka ter predstavili obštudijske izobraževalne programe in aktivnosti.

Fakulteta za varnostne vede se bo predstavila tudi na stojnici ob informativnem dnevu na Univerzi v Mariboru, ki bo 15. februarja 2019 od 11.30 do 14. ure, na Slomškovem trgu 15 v Mariboru. V sklopu tega dogodka bo ob 11.30 uri potekala tudi kratka organizirana predstavitev fakultete z naslovom »Varna družba je uspešna družba«, kjer bomo kandidatom predstavili ključne informacije o študiju.

Vljudno vabljeni!