Knowledge management 2022


Na Fakulteti za varnostne vede, Univerze v Mariboru od 29.6. do 1.7. 2022 poteka konferenca Knowledge Management 2022. Konferenco organiziramo v sodelovanju z International Institute for Applied Knowledge Management iz Nova Southeastern University, Florida, ZDA in Fakulteto za informacijske študije. Glavna tema konference je upravljanje z znanjem in zagotavljanje celovite informacijske varnosti.

Prvi dan je potekal “Industry day”, v okviru katerega smo predstavili glavne izzive industrije na področju upravljanja znanja in kibernetske varnosti s primeri iz avtomobilske in finančne industrije in slovenske temeljne raziskave zagotavljanja informacijske varnosti. V naslednjih dveh dneh bo konferenca naslavljala različna vprašanja z omenjenih področij z vidika običajnih uporabnikov, organizacij, inovativnih pristopov, poslovne inteligence, informatike v zdravstvu in druge. 

Za pomoč pri izvedbi konference in podporo se zahvaljujemo partnerju konference Telekom Slovenije d.d. in sponzorjema S&T Slovenija d.o.o. in Lekarna Ljubljana.