Razpis za vpis v podiplomske študijske programe Univerze v Mariboru za študijsko leto 2024/2025


Obveščamo vas, da je objavljen Razpis za vpis v podiplomske študijske programe Univerze v Mariboru za študijsko leto 2024/2025

Skladno z razpisom za vpis razpisujemo mesta na magistrskem programu Varstvoslovje (2. stopnja) in na doktorskem programu Varstvoslovje (3. stopnja).

Vljudno vabljeni na informativni dan, ki bo potekal 20. maja 2024, ob 14.00 za magistrski študij ter ob 15.00 za doktorski študij na sedežu fakultete (Kotnikova ulica 8, 1000 Ljubljana) v predavalnici 10.

Prijave na študij potekajo elektronsko na spletnem portalu eVŠ. Pred prijavo natančno preberite določbe razpisa za vpis. Bodite pozorni na roke pravočasne oddaje prijave v eVŠ-ju.

Pomembno

Na razpis za vpis se lahko prijavijo kandidati, ki želijo študirati na podiplomskih študijskih programih Univerze v Mariboru, in sicer ne glede na to, ali so v času oddaje prijave že zaključili predhodni študij ali ne.

Zaključen predhodni študij ni pogoj za prijavo, je pa pogoj za vpis v študijski programK oddaji prijave vas zato vabimo že sedaj.

Prvi prijavni rok za vpis v 1. letnik magistrskega študija bo odprt:

  • za državljane_ke RS in državljane_ke držav članic EU ter za Slovence_ke brez slovenskega državljanstva do vključno 6. septembra 2024,
  • za državljane_ke držav nečlanic EU do vključno 31. maja 2024.

Prvi prijavni rok za vpis v 1. letnik doktorskega študija bo odprt:

  • za državljane_ke RS in državljane_ke držav članic EU do vključno 6. septembra 2024,
  • za Slovence_ke brez slovenskega državljanstva in državljane_ke držav nečlanic EU do vključno 31. maja 2024.

Elektronske priloge k prijavi:

Za vse dodatne informacije glede magistrskega študija smo vam na voljo na mag.fvv@um.si ali za doktorski študij na dr.fvv@um.si .

Vabljeni k prijavi!