Sistematski pregledi za študente med počitnicami


Sistematski pregledi za študente

  • prvih letnikov dodiplomskega študija in 2. ter 3. letnike, ki v prvem letniku študija sistematskega pregleda še niso opravili ter za
  • študente magistrskega študija,

se bodo ponovno začeli izvajati zadnji teden avgusta, ko bodo na voljo novi termini. Naročanje poteka po spletu, navodila za naročanje in za potrebne dokumente, ki jih morate imeti s seboj, si preberite spodaj.

Na naši spletni strani sedaj deluje aplikacija za naročanje, ki jo najdete pod rubriko:       SISTEMATSKI PREGLED

Sistematski pregledi se izvajajo v skupinah, s pričetkom ob 6.50 uri (prva skupina), nadalje pa ob vsaki polni uri (8.00, 9.00, 10.00, 11.00 in 12.00), ne glede na to, da je naročanje razvrščeno po minutah.

Na sistematski pregled se torej naročite preko spletne aplikacije (doZdravnika.si) rubrika SISTEMATSKI PREGLEDI   (pri naročanju ni potrebno navesti imena zdravnika). Pred prvo uporabo se morate registrirati z ZZZS številko zavarovanja.

S seboj prinesite:

Sistematski pregledi se izvajajo v Zdravstvenem domu za študente na Aškerčevi cesti 4 (vhod zadaj). BODITE TOČNI! V primeru, da se termina iz nepričakovanega razloga ne morete udeležiti, prosimo, da prav tako preko aplikacije, čimprej odjavite termin. S tem sprostite mesto drugemu študentu.

Pozor: tisti, ki ste v tem šolskem letu dopolnili 26 let, imate brezplačni pregled le še do konca septembra.!