Uvajalni dan za bruce


Draga brucka, dragi bruc,

veseli nas, da ste za študij izbrali Univerzo v Mariboru. Želimo, da se boste opremljeni z ustreznimi informacijami lahko že prve tedne študijskega leta v največji meri posvetili študiju, zato na Univerzi v Mariboru pred uradnim pričetkom študijskega leta organiziramo uvajalni teden za bruce. Namen uvajalnega tedna, ki ga z dogodki pripravljamo na različnih lokacijah, je, da vas že pred pričetkom študija seznanimo z različnimi vsebinami in možnostmi, povezanimi s študijem, ter da se spoznate z novim okoljem.

Za vas smo v okviru uvajalnega tedna pripravili tudi posebni uvajalni dan na sedežu Fakultete za varnostne vede, v Ljubljani, ki bo potekal v sredo, 30. 9. 2020, in sicer:

  • ob 9.50 za študente visokošolskega študijskega programa Varnost in policijsko delo in
  • ob 12.50 za študente univerzitetnega študijskega programa Varstvoslovje in visokošolskega študijskega programa Informacijska varnost

Več si lahko preberete v priloženem programu.

Dodatne informacije

  • Zbor na notranjem dvorišču fakultete ob točno določeni uri.
  • Skladno z varnostnim protokolom, je obvezna uporaba zaščitne opreme (maske).

Pomembno

Potrebno se je zavedati, da je zdravje naša največja dobrina, zato je v prostore fakultet Univerze v Mariboru vstop mogoč le zdravim osebam, ki ne kažejo bolezenskih znakov, saj lahko v nasprotnem primeru ogrožajo zdravje ostalih študentov in zaposlenih. Za omejitev širjenja okužbe in v skrbi za zdravje udeležencev v pedagoškem procesu ter v skladu s priporočili NIJZ, povezanimi z vodenjem evidenc prisotnosti, smo pripravili brezkontaktno evidentiranje prisotnosti študentov in zaposlenih v predavalnicah in drugih prostorih, kjer je vodenje evidence prisotnih potrebno. Evidentiranje temelji na skeniranju QR-kode predavalnice preko mobilnega telefona. Tako bo mogoče lažje identificirati potencialno širjenje okužbe, zbrani podatki pa bodo po predpisanem času iz elektronskih evidenc izbrisani. Več informacij boste našli na spletni strani moja.um.si > ŠTUDIJ > COVID-19.

Veselimo se srečanja z vami.