Uvajalni dan za brucke in bruce


Fakulteta za varnostne vede organizira uvajalni dan za brucke in bruce, dne 30. 9. 2024 ob 10.00 v predavalnici 8. Za študente, ki se dogodka ne bodo mogli udeležiti v živo, bomo dogodek sočasno prenašali tudi na daljavo v okolju Microsoft Teams na spodnji povezavi. Priporočamo uporabo brskalnika Google Chrome ali Microsoft Edge. Navodila za pridružitev dogodkom v okolju Microsoft Teams.

Povezava do dogodka

Povezava bo objavljena naknadno.

Program uvajalnega dne:

  • Sprejem brucev in bruck – nagovor in predstavitev vodstva Fakultete za varnostne vede Univerze v Mariboru (prof. dr. Igor Bernik, dekan)
  • Študiram varstvoslovje (doc. dr. Maja Modic, prodekanica za izobraževalno dejavnost)
  • Predstavitev raziskovalne in mednarodne dejavnosti na UM FVV (izr. prof. dr. Kaja Prislan Mihelič, prodekanica za raziskovalno in mednarodno dejavnost)
  • Vrednote in vrline študenta varstvoslovja, kaj lahko pričakujete od profesorjev in kaj profesorji pričakujemo od vas: načela kakovosti pedagoškega procesa in pravila komuniciranja na UM FVV – predstavitev zaveze profesorjev in pravila vedenja študentov varstvoslovja (izr. prof. dr. Katja Eman, namestnica predsednika Akademskega zbora UM FVV)
  • Ko ne vem, kaj naj in kam naj se obrnem, grem vprašat v referat – predstavitev dela referata (Barbara Čuvan, vodja referata)
  • Študiraj in raziskuj s knjižnico – predstavitev knjižnice in njenih storitev (Barbara Erjavec, vodja knjižnice)
  • Ko bi res rad kaj uporabnega izvedel, poiščem starejše kolege in jih vprašam – o organiziranosti študentov na UM FVV, prestavitev pomoči študentom s posebnim statusom, tutorstvu, mednarodni pisarni in vsem ostalem (Nejc Kotnik, prodekan za študentska vprašanja in člani študentskega sveta UM FVV)

Univerza v Mariboru od ponedeljka, 23. 9., do petka, 27. 9. 2024 organizira skupni uvajalni teden za brucke in bruce. Program je dostopen na moja.um.si.

Vljudno vabljeni k udeležbi.