Zaključna konferenca IMPRODOVA


Zaključna konferenca mednarodnega projekta  IMPRODOVA (Improving Frontline Responses to High Impact Domestic Violence – Izboljšanje odzivanja prvih posredovalcev na težje oblike nasilja v družini)” bo 9. junija 2021 od 14:00 – 18:00 ure.

Na tej spletni konferenci bodo partnerji projekta iz Avstrije, Finske, Francije, Nemčije, Madžarske, Portugalske, Škotske in Slovenije predstavili  rezultate dela in ugotovitve projekta IMPRODOVA. Projekt je bil financiran iz raziskovalnega in inovacijskega programa “Obzorje 2020”. Projektna partnerja iz Slovenije sta: Slovenska policija in Fakulteta za varnostne vede Univerze v Mariboru.

Zaključna konferenca IMPRODOVA poteka kot predkonferenca Interpersonal Violence Interventions – Social and Cultural Perspective Conference (IPVI) in se imenuje “IMPRODOVA @ IPVI”.

V prilogi najdete podrobnejše informacije o programu spletne konference. Udeleležba je brezplačna, potrebna pa je registracija.

Registrirajte se tukaj: https://forms.gle/k8qyW8B3qWh7Ngsh6

Informacije o projektu: https://www.fvv.um.si/vstopna-stran/raziskovalna-dejavnost/mednarodni-projekti/projekt-improdova/ in www.improdova.eu

Priloge: